Kauneuskeskus Ben & Bonita

Tervetuloa!

Teitä palvelee täyden palvelun kauneuskeskus. Täällä on kaksi parturi-kampaajaa, SKY-kosmetologi, ripsiteknikko sekä hieroja. Meiltä saat vinkit oikeaan hiusten- ja ihonhoitoon. Meidän hyllyistä löydät laajan valikoiman laadukkaita kampaamotuotteita. Ansaittua hemmottelua arkeen ! Jos et ole varma mihin palveluun varaisit ajan, voit aina soittaa ja tehdään varaus yhdessä. Varsinkin jos kyse on vaalennuksesta (raidat, tyvivaalennus, balayage) kannattaa soittaa aina ja varmistaa. Tuotesarjana parturi-kampaamossa käytämme kotimaista ja hajusteetonta Simin värisarjaa sekä laadukasta Eleven Australiaa, KMS ja Epiic:n, Juucen tuotteita. Hoitolassa kasvohoitosarjana on käytössä israelilainen Anna Lotan pro. Lisäksi toisena sarjana kasvohoitoihin on Saksalainen BDR, joka on tehokas, medikaalinen sarja. Tällä saa tehokkaasti hoidettua mm. ikääntynyttä ja epäpuhdasta ihoa. Kauneuskeskukseen ovat tervetulleita joka ikinen! Aukioloajat: Ma-Pe 10-18 La 10-16 Avoinna myös sopimuksen mukaan

Henkilökunta

Employee picture

Hanne

Olen iloinen ja huumorintajuinen parturi-kampaaja. Teen kaikenlaisia parturi-kampaajan töitä. Vaalennukset ja värjäykset on lähellä sydäntäni! Kädet syyhyävät suuriin muutostöihin, mutta yhtään väheksymättä muitakaan värjäyksiä. Sinettipidennykset ovat myös lemppareitani! On ihanaa taiteilla hiusunelmista totta! Minulla on pitkän linjan kokemus asiakaspalvelusta, ja osaan ottaa huomioon asiakkaan toiveet. Tavoitteenani on aina tyytyväinen asiakas.

Employee picture

Gauhar

Vaalennustyöt on intohimoni ja rakastan isojen projektien kimpussa työskentelyä. Rakastan työssäni eniten asiakkaiden piristämistä. Parasta työssä on asiakkaan tyytyväinen hymy ja kiitos.

Employee picture

Tiina

Olen Tiina, iloinen ja reipas SKY-kosmetologi. Tarjoan monipuolisesti kosmetologin hoitoja jalkahoidoista ripsien taivutukseen. Parasta työssä on tyytyväiset asiakkaat.

Employee picture

Noora R.

Olen Noora Rantanen ja toiminut yrittäjänä kuuden vuoden ajan. Valmistuin 2018 koulutetuksi hierojaksi sekä erikoistuin nivelkäsittelyyn, purentalihasongelmiin sekä urheiluhierontaan. Tämän lisäksi opiskelin kolme vuotta Perinteiseksi jäsenkorjaajaksi. Pidän tärkeänä kehon ja mielen yhteyttä ja koulutuksia on energiahoidosta, shiatsusta, regressiosta sekä kvanttihypnoosista. Minulta aikaa varatessa ei tarvitse tietää mitä haluaa, sillä voit myös antaa minun yhdistellä hoitoja sinun parhaaksesi.

Lahjakortit

Lahjakortit voidaan käyttää sekä palveluihin että tuoteostoihin. Lahjakortit voimassa 3 kuukautta. Voit tilata lahjakortin myös sähköpostiin suoraan lahjan saajalle.

Ajanvaraus

Palvelemme teitä osoitteessa Heimolinnankatu 8, aivan torin laidalla. Peruuttamattomista tai alle 48h peruutuksista veloitamme 50% palvelun hinnasta. Pyhätyölisä +30%. Tulethan hoitoihin vain terveenä.

Yhteystiedot

Täältä löydät meidät!

Sijainti

 Kauneuskeskus Ben & Bonita

 +358408208887

 Heimolinnankatu 8 32200 Loimaa

 info@bennbonita.com

Hinnasto

Huom! Kampaamoleikkauksen ja parturileikkauksen hintaan kuuluu hiusten pesu aina. Juhlakampaus ja pikakampaus EI SISÄLLÄ HIUSTEN PESUA! Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Väri- ja rakennekäsittelyissä ikäraja 16 vuotta.

HiustenleikkauksetHinta alk.
Kampaamoleikkaus
Hiusten siistiminen tai samaan malliin leikkaus. Sisältää pesun.
40,00 €
Mallinmuutosleikkaus
Hiusten leikkaus täysin uuteen malliin, esim. pitkistä hiuksista polkkatukkaan. Sisältää pesun.
52,00 €
Parturileikkaus
Lyhyiden hiusten leikkaus tai siistiminen. Sisältää pesun.
32,00 €
Koneajo
Hiusten ajo koneella, koko pää samalla pituudella.
20,00 €
Otsatukan leikkaus
Otsatukan leikkaus tai nykyisen siistiminen.
15,00 €
Lasten hiustenleikkaus alle 8v.
25,00 €
Kotikäynti hiusten leikkaus
Asiakkaan luona tehtävä hiustenleikkuu. *Naisten kampaamoleikkaus 40€ *Naisten mallinmuutosleikkaus 50€ *Miesten parturileikkaus 30€ *Miesten koneajo yhdellä pituudella 20€. EI SISÄLLÄ HIUSTENPESUA!
40,00 €
VärjäyksetHinta alk.
Väri
Hiusten värjäys. Sisältää pesun.
95,00 €
Väri ja leikkaus
Hiusten värjäys ja leikkaus. Sisältää pesun.
115,00 €
Raidat
Raidat. Sis. hiustenpesun ja taittovärin.
156,00 €
Raidat ja leikkaus
Sis. hiustenpesun ja taittovärin.
176,00 €
Tyviväri
Tyviväri (max 3 cm). Ei koske esivaalennusta vaativia värjäyksiä. Sisältää pesun.
96,00 €
Tyviväri ja leikkaus
Tyviväri (max 3 cm) ja leikkaus. Ei koske esivaalennusta vaativia värjäyksiä. Sisältää pesun.
115,00 €
Tyvivaalennus (max 2cm)
Tyven vaalennus, tyven pituus MAX 2cm. Lopullisen hinnan määrittelee hiukseen käytettävän vaalennusaineen määrä. HUOM! VALITSE LISÄPALVELUISTA TAITTOVÄRI HIUSTEN PITUUDEN MUKAAN, JOS HALUAT ESIM VIILEÄN SÄVYN HIUKSIISI! VAALENNUKSEN JÄLKEEN HIUKSET JÄÄVÄT HELPOSTI KULLAN SÄVYISIKSI, RIIPPUEN ASIAKKAAN HIUKSIEN OMISTA PIGMENTEISTÄ!! VARAA MYÖS LEIKKAUS TARPEEN MUKAAN.
100,00 €
Tyvivaalennus (max 4cm)
Tyven vaalennus, tyven pituus MAX 4cm. Lopullisen hinnan määrittelee hiukseen käytettävän vaalennusaineen määrä. HUOM! VALITSE LISÄPALVELUISTA TAITTOVÄRI HIUSTEN PITUUDEN MUKAAN, JOS HALUAT ESIM VIILEÄN SÄVYN HIUKSIISI! VAALENNUKSEN JÄLKEEN HIUKSET JÄÄVÄT HELPOSTI KULLAN SÄVYISIKSI, RIIPPUEN ASIAKKAAN HIUKSIEN OMISTA PIGMENTEISTÄ!! VARAA MYÖS LEIKKAUS TARPEEN MUKAAN.
140,00 €
Tyvivaalennus (max 10cm)
Tyven vaalennus, tyven pituus MAX 10cm. Lopullisen hinnan määrittelee hiukseen käytettävän vaalennusaineen määrä. HUOM! VALITSE LISÄPALVELUISTA TAITTOVÄRI HIUSTEN PITUUDEN MUKAAN, JOS HALUAT ESIM VIILEÄN SÄVYN HIUKSIISI! VAALENNUKSEN JÄLKEEN HIUKSET JÄÄVÄT HELPOSTI KULLAN SÄVYISIKSI, RIIPPUEN ASIAKKAAN HIUKSIEN OMISTA PIGMENTEISTÄ!! VARAA MYÖS LEIKKAUS TARPEEN MUKAAN.
160,00 €
Tyviraidat (max 2cm)
Max 2cm tyvikasvua, muussa tapauksessa varaa aika lyhyiden hiusten raidoitukseen.
128,00 €
Moniväri
Monivärivärjäys. Sisältää pesun.
110,00 €
Moniväri ja leikkaus
Monivärjäys ja leikkaus. Sisältää pesun.
130,00 €
Osapää raidat lyhyet-puolipitkät hiukset
Hiuksien raidoitus foliolla vain päälliosaan, Hiuksien max pituus olkalinjaan. Hinta muodostuu raitojen määrästä, mahdollinen alennus maksun yhteydessä liikkeessä.
130,00 €
Osapää raidat pitkät hiukset
Hiuksien raidoitus folioilla vain päälliosaan. Hiukset max lapaluihin. Hinta muodostuu raitojen määrästä, mahdollinen alennus maksun yhteydessä liikkeessä. Extrapitkien hiusten kohdalla hinnoitellaan ainekustannusten mukaan, soita ja varaa aika.
156,00 €
Balayage vaalennus lyhyeen hiukseen
SISÄLTÄÄ TAITTOVÄRIN! Niskahiuksen leukalinjan yläpuolella. Balayage tulee ranskankielisestä sanasta, joka tarkoittaa "maalata". Raidat siis maalataan vapaalla kädellä hiukseen, saavuttaen ikään kuin auringonvaalentaman lopputuloksen. Värjäyksen tarkoitus on vaalentua tyvestä latvaa kohden pehmeästi niin, että värit sekoittuvat kauniisti toistensa sekaan. VARAA LISÄPALVELUISTA TYVIVÄRI, TAITTOVÄRI, K18 TAI HIUSTENLEIKKAUS TARPEEN MUKAAN.
133,00 €
Balayage vaalennus keskipitkät hiukset
SISÄLTÄÄ TAITTOVÄRIN Hiukset leukalinjan alapuolella - olkapäälinjan yläpuolella. Balayage tulee ranskankielisestä sanasta, joka tarkoittaa "maalata". Raidat siis maalataan vapaalla kädellä hiukseen, saavuttaen ikään kuin auringonvaalentaman lopputuloksen. Värjäyksen tarkoitus on vaalentua tyvestä latvaa kohden pehmeästi niin, että värit sekoittuvat kauniisti toistensa sekaan. VARAA LISÄPALVELUISTA TYVIVÄRI, TAITTOVÄRI, K18 TAI HIUSTENLEIKKAUS TARPEEN MUKAAN.
147,00 €
Balayage vaalennus pitkät hiukset
SISÄLTÄÄ TAITTOVÄRIN! Niskahiuksen lapaluiden yläpuolella. Balayage tulee ranskankielisestä sanasta, joka tarkoittaa "maalata". Raidat siis maalataan vapaalla kädellä hiukseen, saavuttaen ikään kuin auringonvaalentaman lopputuloksen. Värjäyksen tarkoitus on vaalentua tyvestä latvaa kohden pehmeästi niin, että värit sekoittuvat kauniisti toistensa sekaan. VARAA LISÄPALVELUISTA TYVIVÄRI,K18 TAI HIUSTENLEIKKAUS TARPEEN MUKAAN.
185,00 €
Balayage extrapitkät hiukset
SISÄLTÄÄ TAITTOVÄRIN! Hiukset lapaluiden alapuolella. Balayage tulee ranskankielisestä sanasta, joka tarkoittaa "maalata". Raidat siis maalataan vapaalla kädellä hiukseen, saavuttaen ikään kuin auringonvaalentaman lopputuloksen. Värjäyksen tarkoitus on vaalentua tyvestä latvaa kohden pehmeästi niin, että värit sekoittuvat kauniisti toistensa sekaan. VARAA LISÄPALVELUISTA TYVIVÄRI, TAITTOVÄRI , K18 TAI HIUSTENLEIKKAUS TARPEEN MUKAAN.
200,00 €
Huppuraidat
Raidoitushupulla tehtävät raidat lyhyisiin hiuksiin (niskahiukset leukalinjan yläpuolella)
115,00 €
Pigment remover Suoravärinpoistopalvelu
Pigment Remover -värinpoistopalvelun avulla poistat ja haalistat Trillion Tones -suoraväripigmenttejä hiuksista helposti, nopeasti ja turvallisesti. Haalistaa erityisen hyvin mustat, ruskeat ja siniset sävyt. Tuotteen sisältämä öljy suojaa hiusta käsittelyn aikana. Lyhyet-keskipitkät hiukset (Olkapään yläp): 70€ Keskipitkät- pitkät hiukset (Olkapää-lapaluut) 85€ extra pitkät: 100€
70,00 €
KampauksetHinta alk.
Hiusten pesu ja föönaus
Arjen luksusta pikkurahalla!
35,00 €
Pikakampaus
Pikakampaus piristä päivääsi tai viimeistelee lookkisi ennen illan rientoja!
30,00 €
Juhlakampaus
Tyylikäs juhlakampaus piristää juhlaasi ja saa sinut erottumaan joukosta tärkeinä hetkinä!
60,00 €
Koekampaus
Koekampauksessa tehdään asiakasanalyysi jossa suunnitellaan juhlapäiväsi kampaus ja toteutetaan suunnitelma käytännössä. Erittäin tärkeä työvaihe juhlakampauksessa, jotta itse juhlapäivänä kampaus sujuisi ongelmitta aikataulussa
60,00 €
Kiharakampaus
Raudalla tehty kiharakampaus
30,00 €
Nutturakampaus
Nutturakampaukset kiinnitetään erilaisilla pinneillä, valkeilla tai hiusverkoilla. (Hinta sisältää muotoilutuotteet ja pinnit, EI valkin hintaa tai koristeita)
70,00 €
PermanentitHinta alk.
Permanentti ja leikkaus
Permanentti tai pehmennys ja leikkaus. Sisältää pesun.
120,00 €
Osapää permanentti
Esimerkiksi lyhyeen hiukseen vain päälliosaan. Sopii hyvin miehille ja pojille.
90,00 €
HiustenpidennyksetHinta alk.
Hiustenpidennyskonsultaatio
Konsultaatio maksuton. Katsotaan tilattavien hiusten pituus, sävy ja määrä. Tehdään suunnitelma. Varataan aika pidennykseen.
0,00 €
Hiustenpidennys
Sinettipidennys 1 h työn hinta. Jokaisesta tunnista työ 50€ + valitut hiukset asiakas maksaa itse. Hinta sisältää hiustenleikkuun. Varaa aina ensin konsultaatioon joka on 0€, siellä määritellään aika ja kuinka monta nippua tarvitaan. Hinta voidaan arvioida paikan päällä. Hiukset tilataan, niitä ei ole meidän liikkeessä varastossa.
60,00 €
Sinettipidennysten poisto 1h
poisto turvallisesti, sisältää hiusten pesun ja kuivaamisen. Hinta 45€/h alkavalta tunnilta, riippuen kuinka paljon sinettejä on. Takkujen selvittäminen myös vie aikansa, jos hiukset ovat takussa. Jos olet epävarma kuinka pitkän ajan varaat, soita tai tule paikan päälle varaamaan aikaa.
60,00 €
HiushoidotHinta alk.
Brazillian Bond Builder tehohoito (lyhyet hiukset)
Niskahiukset leukalinjan yläpuolella. Hoitokäsittely sopii kaikille hiustyypeille, mutta on ensisijaisesti suunniteltu kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Myös luonnonkiharalle hiukselle mainio, ehkäisten pörröisyyttä. Tehohoito, joka kestää jopa 12 pesua ja ehkäisee vaurioita jatkossakin.
60,00 €
Brazillian Bond Builder tehohoito (keskipitkät)
Hiukset olkapäiden yläpuolella. Hoitokäsittely sopii kaikille hiustyypeille, mutta on ensisijaisesti suunniteltu kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Myös luonnonkiharalle hiukselle mainio, ehkäisten pörröisyyttä. Tehohoito, joka kestää jopa 12 pesua ja ehkäisee vaurioita jatkossakin.
75,00 €
Brazillian Bond Builder tehohoito (pitkät hiukset)
Hiukset lapaluiden yläpuolella. Hoitokäsittely sopii kaikille hiustyypeille, mutta on ensisijaisesti suunniteltu kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Myös luonnonkiharalle hiukselle mainio, ehkäisten pörröisyyttä. Tehohoito, joka kestää jopa 12 pesua ja ehkäisee vaurioita jatkossakin.
85,00 €
Brazillian Bond Builder tehohoito (extra pitkät)
hiukset lapaluiden alapuolella. Hoitokäsittely sopii kaikille hiustyypeille, mutta on ensisijaisesti suunniteltu kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Myös luonnonkiharalle hiukselle mainio, ehkäisten pörröisyyttä. Tehohoito, joka kestää jopa 12 pesua ja ehkäisee vaurioita jatkossakin.
95,00 €
Haudehoito
Haudehoito on kostean lämmön, haudehoitoaineen ja hieronnan avulla hiusten ja hiuspohjan hoitamista, sekä asiakkaan rentouttamista. Haudehoidossa kostea lämpö avaa ja turvottaa hiusta ja hiuksen pintaa, jotta hoitavat aineet pääsevät tehokkaammin tunkeutumaan hiukseen ja erityisesti hoitoa tarvitseviin kohtiin. Sisältää 10min hiuspohjan hieronnan, joka tehostaa kosteuden ja lämmön vaikutusta hoitavien aineiden imeytymisessä.
35,00 €
System4 hiuspohjan hoito
Therapeutic Hair Spa hoito, hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin. Hoidot eri ongelmiin, mm kuivaan hiuspohjaan tai rasvoittuvaan hiuspohjaan, poistamaan ja ehkäisemään hilsettä ja kutinaa.
30,00 €
K18Peptide hoito lyhyet-keskipitkät hiukset
Patentoitu K18Peptide™ ei ole vain väliaikainen apu vaurioihin – se on ensimmäinen aine, joka käyttää hyväkseen biomimetiikkaa hiusten keratiiniketjujen vaurioiden jälleenrakentamiseen, jotka ovat syntyneet kemiallisen tai mekaanisen käsittelyn yhteydessä. Lopputuloksena on sileät, pehmeät, joustavat ja vahvat hiukset. Mitä vaurioituneemmat hiukset, sitä vaikuttavammat lopputulokset ovat. Kliinisesti todistettu korjaavan biomimeettisesti hiusten keratiinirakenne pysyvästi ja vain 4 minuutissa.
30,00 €
K18Peptide hoito pitkät-extrapitkät tai paksut hiukset
Patentoitu K18Peptide™ ei ole vain väliaikainen apu vaurioihin – se on ensimmäinen aine, joka käyttää hyväkseen biomimetiikkaa hiusten keratiiniketjujen vaurioiden jälleenrakentamiseen, jotka ovat syntyneet kemiallisen tai mekaanisen käsittelyn yhteydessä. Lopputuloksena on sileät, pehmeät, joustavat ja vahvat hiukset. Mitä vaurioituneemmat hiukset, sitä vaikuttavammat lopputulokset ovat. Kliinisesti todistettu korjaavan biomimeettisesti hiusten keratiinirakenne pysyvästi ja vain 4 minuutissa.
40,00 €
Urban alchemy syväpuhdistava käsittely lyhyet- keskipitkät hiukset
Urban Alchemy syväpuhdistava käsittely hiuksille. 100% vegaaninen rae, joka poistaa happamuutensa ansiosta (pH 5) hiuksista: kaikki mineraali- ja silikonikertymät, metallikertymät joita kertyy hiuksiin veden kovuuden vuoksi, ja joilla voi olla ei-toivottuja vaikutuksia kemiallisiin käsittelyihin. poistaa kloorijäämät, vähentää ei-toivottujen sävyjen esiintymistä hapettuvissa väripigmenteissä. sisältää runsaasti C-vitamiinia.
30,00 €
Urban alchemy syväpuhdistava käsittely pitkät/paksut hiukset
Urban Alchemy syväpuhdistava käsittely hiuksille. 100% vegaaninen rae, joka poistaa happamuutensa ansiosta (pH 5) hiuksista: kaikki mineraali- ja silikonikertymät, metallikertymät joita kertyy hiuksiin veden kovuuden vuoksi, ja joilla voi olla ei-toivottuja vaikutuksia kemiallisiin käsittelyihin. poistaa kloorijäämät, vähentää ei-toivottujen sävyjen esiintymistä hapettuvissa väripigmenteissä. sisältää runsaasti C-vitamiinia.
40,00 €
Derma sensitive Care herkän hiuspohjan hoitokäsittely
Derma Sensitive haudehoito on suunniteltu herkän hiuspohjan hoitoon ja sen koostumus vähentää allergisen reaktion riskiä. Tuotteen Scalp-Soothing Complex rauhoittaa kuivaa hiuspohjaa, kutinaa ja tekee hiuksista terveet, sekä kiiltävät. Tuotteessa matala-allerginen hajuste.
40,00 €
LIPID BOOSTER Tehohoito
Korjaa hiuksia syvältä ja luo hiuksiin uusia sidoksia. Hoitotuotteiden hyödyt: - Tekee hiuksista jopa 99 % vahvemmat ehkäisten niiden katkeilua* - Jopa 90 % sileämmät hiukset* - Parantaa välittömästi hiusten tuntua.
20,00 €
k18Hair metallinpoisto + korjaava hoitokäsittely
Metallinpoisto puhdistaa hiukset ei-toivotuista metalleista, mineraaleista ja tuotejäämistä samalla kun korjaava K18Hair-hoitokäsittely rakentaa ennalleen koko hiuksen rakennetta. Lopputuloksena vahvat, kimmoisat, terveen tuntuiset ja kauniit hiukset sekä kirkkaan puhdas hiusväri.
50,00 €
Fibre Clinix uusi eksklusiivinen moduuleista koostuva hiustenhoito-ohjelma
20,00 €
BlondMe Detox hoito. Schwarzkopf Professional BLONDME Detox Vitamin C Shot -tehotuotetta käytetään yhdessä BLONDME Detox -hoitonaamion kanssa. Auttaa poistamaan hiuksista kovasta vedestä aiheutuvia mineraaleja ja muita jäämiä. Poistaa hiuksista ioneita, jotka kertyessään voivat aiheuttaa sinisiä ja vihreitä sävyjä vaaleisiin hiuksiin jättäen hiukset kirkkaiksi ja terveen kiiltäviksi.
25,00 €
PartaHinta alk.
Amerikkalainen parranajo
Sisältää pyyhehauteen, parranajon veitsellä sekä kasvohieronnan.
32,00 €
Parran muotoilu
Parran muotoilu koneella
20,00 €
Viiksien muotoilu
Viiksien muotoilu koneella
12,00 €
Parran ja viiksien muotoilu
Parran ja viiksien muotoilu koneella.
25,00 €
Parran siistiminen/koneajo
Nopea parran huolto koneella.
15,00 €
Parran värjäys
Parran sävytys kevytvärillä
20,00 €
Parran muotoilu /siistiminen veitsellä
27,00 €
MeikitHinta alk.
Juhlameikki
Tyrmäävä meikki juhliin. Anna itsesi säkenöidä!
90,00 €
Häämeikki
Häikäisevä meikki siihen kaikista tärkeimpään juhlaan!
120,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
19,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
17,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
33,00 €
Ripsien kestotaivutus
Ripsien kestotaivutus. Pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa.
60,00 €
Ripsien kestotaivutus ja värjäys
Ripsien kestotaivutus ja värjäys. Taivutus pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa.
65,00 €
Imperium Henna kulmien värjäys
Iholle tehtävä hennatatuointi, joka värjää myös kulmakarvat. Kulmakarvoissa värin pysyvyys on jopa 8 viikkoa ja iholla jopa 2 viikkoa. Vegaaninen tuote, joka sopii myös jos olet yliherkkä hapetteille.
30,00 €
Kulmien laminointi
Sis. kulmien muotoon asettelun ja värjäyksen. Pysyy n. 4-8 viikkoa.
50,00 €
Ripsien kestotaivutus + kulmien laminointi
Kestotaivutus ja laminointi samassa paketissa. Kumpaankin kuuluu kestovärjäys. Pysyy 4-8 viikkoa.
98,00 €
Kulmien muotoilu
Kulmakarvojen muotoilu/siistiminen. Tarvittaessa voidaan myös vahata/sokeroida.
10,00 €
Kädet ja kynnetHinta alk.
Perusmanikyyri
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja lakkaus valinnaisella värillä.
40,00 €
Pikamanikyyri
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lakkaus ja käsivoide.
25,00 €
Spa manikyyri
Käsien kuorinta, kynsien muotoilu ja kynsinauhojen siistiminen, käsihieronta, rasvaus, sekä lakkaus valinnaisella värillä.
50,00 €
Käsien parafiinihaude
Käsien ihoa kosteuttava ja lämmittävä parafiinihaude käsille.
20,00 €
Käsien parafiinihoito
Hoitoon kuuluu kynsien viilaus, käsien kuorinta, hieronta ja parafiinihaude.
30,00 €
IBX -kynsien vahvistus
Korjaa vahingoittuneita kynsiä, vahvistaa ja auttaa ohuita ja taipuisia kynsiä kasvamaan normaalisti. Loistava apu kestolakkauksen alle.
30,00 €
IBX uusintakäynti
Kun edellisestä vahvistuskerrasta enintään n. kuukausi aikaa.
20,00 €
Geelilakkaus
Geelilakkaus tehdään omien kynsien päälle ja kestää jopa 3 viikkoa. Pituutta ei lisätä. Nopeat ja pienet koristelut kuuluvat hintaan.
45,00 €
Geelilakkauksen huolto
Sisältää vanhan lakan poiston sekä uuden lakkauksen.
45,00 €
Geelilakkaus vahvistuksella
Geelilakkaus ja manikyyrigeeli vahvistamaan. Mahdollinen nopea koristelu sisältyy hintaan.
55,00 €
Geelilakkaus vahvistuksella huolto
Lakkaus, sisältää vanhan lakkauksen poiston sekä manikyyrigeelin vahvistamaan. Mahdollinen nopea koristelu sisältyy hintaan.
55,00 €
Rakennekynnet uudet
Lyhyet/keskipitkät rakennekynnet muoteilla. Sisältää värin, glitterin ja mahdolliset nopeat ja helpot koristelut.
85,00 €
Rakennekynsien huolto
Kynsien pituus lyhyt/keskipitkä. Huoltoväli 3-4 viikkoa. Sisältää mahdolliset nopeat koristelut.
65,00 €
1 kynnen korjaus, rakennekynnet
15,00 €
Geelilakkauksen/rakennekynsien poisto
Kestolakan irrotus, kynsien siistiminen ja kynsinauhaöljy. Suosittelen IBX-hoitoa poiston yhteyteen.
20,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Jalkahoito
Kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, sekä voide. Ei sisällä kynsien lakkausta.
54,00 €
Spa jalkahoito
Kylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, sekä voide.
65,00 €
30 min jalkahoito
Keskitytään kerrallaan vain kynsiin tai kovettumien poistoon. Kylpy, sovitun alueen hoito ja voide.
32,00 €
Jalkahoito geelilakkauksella
Perus jalkahoito ja kestolakkaus varpaan kynsiin.
78,00 €
Varpaankynsien geelilakkaus
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja voide.
30,00 €
KarvanpoistoHinta alk.
Brasilialainen sokerointi: Naiset
Brasilialainen sokerointi naisille. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
65,00 €
Bikinirajan sokerointi
Bikinirajan sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
33,00 €
Säärien sokerointi
Säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
40,00 €
Kainaloiden sokerointi
Kainaloiden sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
20,00 €
Reisien sokerointi
Reisien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
40,00 €
Käsivarsien sokerointi
Käsivarsien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
30,00 €
Sokerointipaketti
Vähintään 3 valitsemaasi aluetta, jolloin -10% hinnasta alueiden mukaan.
0,00 €
Kasvojen alueen sokerointi
15-25 e. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
20,00 €
Selän sokerointi
Selän karvan poisto. 30-60 € alueen koosta ja määrästä riippuen. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
40,00 €
Brassi huolto (max. 4 vko)
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
42,00 €
KampanjatHinta alk.
Mini hemmottelupaketti
Käsien parafiinihaude, lymfabootsit 20 min ja virkistävät ja ihoa kiinteyttävät geelilaput silmille.
40,00 €
RipsipidennyksetHinta alk.
Uudet megavolyymi ripsenpidennykset
Megavolyymit ovat tuuheammat kuin volyymit. Tekniikka ei sovellu hentoihin eikä ohuisiin ripsiin.
100,00 €
Megavolyymi huolto 75min
Noin 4vko huolto
60,00 €
Megavolyymi huolto 60min
noin 3vko huolto
50,00 €
Megavolyymi huolto 45min
noin 2vko huolto
45,00 €
Uudet volyymi ripsenpidennykset
85,00 €
Ripsihuolto volyymi 90min
noin 4-5vko huolto
65,00 €
Ripsihuolto volyymi 70min
3 viikon huolto
60,00 €
Ripsihuolto volyymi 50min
2 viikon huolto
50,00 €
Pikahuolto volyymi
27,00 €
Uudet hybridi ripsenpidennykset
75,00 €
Ripsihuolto hybridi 90min
noin 4-5vko huolto
55,00 €
Ripsihuolto hybridi 70min
3 viikon huolto
50,00 €
Ripsihuolto hybridi 50min
2 viikon huolto
45,00 €
Pikahuolto hybridi
23,00 €
Uudet klassiset ripsenpidennykset
70,00 €
Ripsihuolto klassinen 90min
noin 4-5vko huolto
50,00 €
Ripsihuolto klassinen 70min
3 viikon huolto
45,00 €
Ripsihuolto klassinen 50min
2 viikon huolto
42,00 €
Pikahuolto klassinen
20,00 €
Ripsenpidennysten poisto
20,00 €
Hiuspohjan hieronta ja hiusten pesuHinta alk.
Hiuspohjan hieronta
Hiusten pesu ja ja hiuspohjan rentouttava hieronta pesupaikalla
15,00 €
Anna Lotan Pro -kasvohoidotHinta alk.
Fresh Up -pikakasvohoito
Sis. alkupuhdistus, kuorinta ja kasvoihin jätettävä seeruminaamio. Virkistää ja kosteuttaa ihoa.
30,00 €
Ultraääni/timanttikuorinta
Ultraäänikuorinta on tehokas, hellävarainen ja aktivoiva ihon syväpuhdistus ja kuorinta. Timanttihionta on tehokas ihoa kirkastava, puhdistava ja uudistava hoito, joka kuorii kuolleen ihosolukon ihon pinnalta.
75,00 €
First of all -kosteuttava kasvohoito
Ihoa tehokkaasti kosteuttava kasvohoito. Sopii kaikille ihoille, erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle tai jos ihon kosteus on muuten alentunut.
80,00 €
Atraumaattinen ihonpuhdistus
Ihon epäpuhtauksia puhdistava kasvohoito. Syväpuhdistaa ihoa ja rauhoittaa tulehduksia ilman kivuliasta puristelua. Suositellaan 3-4 kerran sarjahoitona.
80,00 €
Nuorison ihonpuhdistus (alle 18-v.)
Alle 18-vuotiaat. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, (ultraäänipuhdistus), tarv. mekaaninen puhdistus, naamio ja loppuvoide. Suosittelen vaihtoehdoksi myös atraumaattista ihonpuhdistusta.
60,00 €
Timanttinen kasvohoito aikuiseen makuun
Kuten timanttihionta, mutta sisältää myös kevyen AHA-hapotuksen. Tämä tehostaa kuorinnan vaikutusta. Lopuksi ihoa kiinteyttävä ja kirkastava kultanaamio. Kirkastaa, napakoittaa ja kosteuttaa ihoa.
80,00 €
Red Less -punaisuutta vähentävä hoito
Ihon punakkuutta rauhoittava hoito. Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.
70,00 €
BDR kasvohoidotHinta alk.
BDR basic
Ihon tarpeita kuunnellen, kosteuttava, kirkastava/heleyttävä tai kiinteyttävä.
85,00 €
BDR tutustumishoito
Sis. alkupuhdistus, kuoriva kasvovesi tai 2-tehoinen ampullikuorinta, naamio, loppuvoiteet. Tällä lyhyellä hoidolla voit tutustua miltä tuotteet tuntuvat omalla iholla. Samalla voidaan keskustella sinulle sopivasta kokonaisuudesta omaan ihonhoitoon.
38,00 €
Tehokuoriva sarjahoito (3 kertaa)
Alennuksen sarjahoidosta saa sarjan viimeisellä käynnillä, ensimmäiset basic hinnalla. Oma kuorinta kotiin vaaditaan sarjan aikana. Suositellaan 6 hoitokerran sarjana.
220,00 €
Virkistävä silmänympäryshoito
Virkistää ja elvyttää herkkää silmänympärysihoa. Hoitoon kuuluu puhdistus, hieronta, rauhoittava ja elvyttävä naamio sekä voide.
40,00 €
VartalohoidotHinta alk.
Kuumakivihieronta
Hierontaa lämpimien kivien avulla. Hieronnan aikana käsitellään jalat, selkä ja decolteen alue.
60,00 €
Selän ihonpuhdistus
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio ja tarv. kosteuttava voide.
55,00 €
Lymfaboots 20 min
Jaloille, käsivarsille tai vatsalle. Parantaa verenkiertoa, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista, rentouttaa, vähentää selluliitin syntyä ja lieventää kipua joka voi johtua monesta sairaudesta. Sopii hyvin myös liikunnasta palautumiseen. (Varaa jalkaan ohuet trikoot ym. kevyet housut) Ei suositella: flunssaisena, tuore laskimotukos, vakavat sydänsairaudet, raskaus, akuutti ruusu, hoitovaiheessa oleva syöpä.
15,00 €
Lymfa vatsan alue
Parantaa verenkiertoa, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista, rentouttaa, vähentää selluliitin syntyä ja lieventää kipua joka voi johtua monesta sairaudesta. Sopii hyvin myös liikunnasta palautumiseen. (Varaa jalkaan ohuet trikoot ym. kevyet housut) Ei suositella: flunssaisena, tuore laskimotukos, vakavat sydänsairaudet, raskaus, akuutti ruusu, hoitovaiheessa oleva syöpä.
15,00 €
Lymfa käsivarteen
Parantaa verenkiertoa, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista, rentouttaa, vähentää selluliitin syntyä ja lieventää kipua joka voi johtua monesta sairaudesta. Sopii hyvin myös liikunnasta palautumiseen. (Varaa jalkaan ohuet trikoot ym. kevyet housut) Ei suositella: flunssaisena, tuore laskimotukos, vakavat sydänsairaudet, raskaus, akuutti ruusu, hoitovaiheessa oleva syöpä.
15,00 €
HierontaHinta alk.
Klassinen hieronta
Klassinen hieronta on koko kehoa rentouttava lihashieronta.
38,00 €
Niska- ja hartiahieronta
Niska- ja hartiahieronta on yksi parhaita keinoja lievittää jännitystä ja kipua niska-hartiaseudun lihaksissa. Täydellinen vastalääke istumatyötä tekevälle.
28,00 €
Urheiluhieronta
Urheiluhieronta on omistettu parantamaan urheilusuoritusta, lisäämään joustavuutta ja hoitamaan sekä olemassa olevia että mahdollisia tulevia vammoja.
48,00 €
Perinteinen jäsenkorjaus
Koko kehon tasapainotus sekä mobilisaatio. Yhdistettynä hierontaan.
65,00 €
Purentalihaskäsittely
Selän, hartioiden, yläniskan sekä purentalihasten käsittely ja rentoutus
50,00 €
Hieronta
Kokovartalohieronta tai 90 minuuttia keskittyen ongelma-alueisiin
68,00 €
Aurora hieronta
Rentouttava hieronta jaloille, käsille, niskoille sekä päälle. Tehdään selinmakuulla.
50,00 €
Perinteinen jäsenkorjaus
Koko kehon tasapainotus. Sisältää kivutonta lihaskalvo-, lihas,- sekä nivelkäsittelyä, yhdistettynä hierontaan
75,00 €
Shiatsuhieronta
Hieronta, jossa yhdistyy shiatsun elementit. Kehon energiakanavia avaava ja tasapainottava hoito.
70,00 €
Intialainen päähieronta
Istualteen tehtävä hartioiden, niskan ja pään käsittely. Rentouttaa ja parantaa aineenvaihduntaa.
30,00 €
Intuitiivinen energiahoito
65,00 €
Energiahieronta
Kokovartalohieronta yhdistettynä energiakäsittelyyn
70,00 €
Intuitiivinen hoito
Haastattelen ja teen hoitosuunnitelman. Yhdistelen kaikkia hoitomuotojani tarpeen mukaan.
50,00 €
Intuitiivinen hoito
Haastattelen ja teen hoitosuunnitelman. Yhdistelen kaikkia hoitomuotojani tarpeen mukaan.
70,00 €
klassinen hieronta
Tunnin kestävä hoitava ja rentouttava hieronta
48,00 €
chi kung päähieronta
Chi kung-päähoito on erittäin rentouttava hoito, jossa käsitellään pään ja niskan alueen tärkeimmät akupunktiopisteet. Pehmeät painallukset hemmottelevat sekä kehoa että mieltä ja poistavat jännityksiä. Hoitoa käytetään mm. päänsärkyyn, stressiin, unettomuuteen ja huimaukseen
30,00 €
Jalkahieronta
Rentouttava hieronta jaloille, jossa käsitellään akupisteitä. Hieronta tehdään selinmakuulla tai istuen tarpeen mukaan.
30,00 €